Ajankohtaista

29.5.2015

Hiilineutraali painotalo - Tilaa kaikki painotyöt hiilineutraalisti!

Osallistu ympäristötalkoisiin, tee vastuullisia valintoja ja ole mukana tukemassa hiilineutraalia ympäristötyötä. Asiakkaamme voivat painattaa kaikki painotyönsä meillä hiilineutraalisti. Kuinka mahdollistamme tämän?

Hiilijalanjälkemme on laskettu sertifioidulla ClimateCalc –laskurilla ja meillä on ollut käytössä Hiilineutraali painotuote -merkintä vuodesta 2012 lähtien. Sertifiointi tehdään vuosittain ja laskentamenetelmä on euroopanlaajuisesti käytetty.

Painotuotteet ovat hiilineutraaleja, koska vähennämme hiilidioksidipäästöjä omilla toimillamme ja ohjaamme asiakkaitamme mm. paperivalinnoissa. Kun jäljelle jäävät päästöt on laskettu ClimateCalc –laskurilla, ne kompensoidaan täysimääräisesti. Kompensointi tapahtuu ostamalla ns. päästövähenemiä. Me ostamme päästövähenemät sertifioiduista ilmastoprojekteista. Olemme edelleen ainoa painotalo Suomessa, joka voi tarjota hiilineutraaleja painotuotteita asiakkailleen.

Haluamme toimia vastuullisesti ja ympäristöä säästäen. Ympäristönsuojelu on pitkä prosessi ja painotamme ympäristöystävällisiä valintoja myös omassa toiminnassamme. Vähennämme omaa ympäristökuormaamme suhteessa tuotantoon vuosittain ja haluamme säilyttää painotuotteemme hiilineutraaleina myös tulevina vuosina. Valitsemalla hiilineutraalit painotuotteet, olet asiakkaanamme osa tätä projektia.

Myyntitiimimme ohjaa ympäristöystävällisten ja vastuullisten valintojen tekemisessä. Erotut kilpailijoista valitsemalla hiilineutraalit painotyöt ja ympäristövastuullisuus tullaan huomaamaan kaikissa sidosryhmissä. Ota rohkeasti yhteyttä myyntiimme ja kysy lisää!

Takaisin