Ajankohtaista

23.5.2018

GDPR tulee, mutta eipä hätää!

Suomen ja Euroopan unionin tietosuojalait uudistuvat. EU:n yleistä tietosuoja-asetusta sovelletaan 25.5.2018 alkaen kaikissa EU:n jäsenmaissa. Tietosuoja-asetusta (General Data Protection Regulation, GDPR) sovelletaan lähtökohtaisesti kaikkeen henkilötietojen käsittelyyn.

Hämeen Kirjapainon asiakkaana voit olla huoletta; olemme käyneet tarkkaan läpi asetuksen vaatimukset ja varmistaneet toimintamallimme olevan tämän osalta kunnossa. Käsittelemämme henkilötiedot ovat tallessa ja turvassa – kuten tähänkin saakka.

Oletko lähettämässä meille asetuksen voimaantulon jälkeen henkilötietoja, mutta et ole aivan varma miten tässä kohtaa pitäisi toimia. Ei hätää, sillä tarjoamme asiakkaillemme esimerkiksi valmiit sopimuspohjat henkilötietojen käsittelyyn liittyen. Lisätietoja saat omalta yhteyshenkilöltäsi tai yrityksemme tietosuojavastaavalta Matti Lindströmiltä.

Kotisivuiltamme löydät henkilötietojen käsittelyä koskevat yleiset ehdot. Näitä ehtoja sovelletaan, mikäli Hämeen Kirjapainolla ja asiakkaalla ei ole muuta kahdenvälistä kirjallista sopimusta.

Takaisin