Hämeen Kirjapaino – tarina jatkuu painossa

Vuonna 1922 perustettu Hämeen Kirjapaino Oy on koko yrityshistoriansa ajan elänyt ajan hermolla ja ollut koko alan edelläkävijä Suomessa. Niin myös tänään. Kattava ja ennen kaikkea toimiva palvelukokonaisuus tekee Hämeen Kirjapainosta jotain paljon suurempaa kuin pelkän painotalon.

Tänä päivänä Hämeen Kirjapaino on perheyritys, sillä vuonna 1995 koko osakekannan lunasti Antti Haavisto perheineen. Meillä toiminnan kehittämiseen sitoudutaan pitkäjänteisesti. Asiakkaille se tarkoittaa parempia ja laadukkaampia palveluja kokonaisvaltaisesti. Kuten perheyrityksissä yleensä, myös meillä johtaminen on vastuullista: henkilökunnasta, asiakkaista tai vaikkapa ympäristöstä huolehditaan totuttua paremmin.

Olemme Suomen suurimpia arkkipainoja, joka tuottaa korkealaatuisia painotöitä ja niihin läheisesti liittyviä verkkoviestinnän sovelluksia sekä painopalvelujen hallintaa tukevia digitaalisia ratkaisuja. Valikoimamme täydentävät monipuoliset varastointi- ja logistiikkapalvelut.

Emme ole enää mikään eilisen teeren poika. Markkinointiviestinnän ja painokentän muutoksissa siipemme kantavat: osaamme asiamme ja muuntautumiskykymme on huikea.

Ympäristövastuu

Sitoudumme ympäristönsuojeluun

Ympäristövastuullisuus ja ilmastonmuutos ovat yhä useammin esillä ajankohtaisissa keskusteluissa. Viestimällä ympäristövastuullisuudestaan yritykset voivat välittää positiivisen viestin omalle kohderyhmälleen ja siten nostaa brändinsä arvoa.

Oletko kiinnostunut tilaamaan kaikki painotuotteesi täysin hiilineutraaleina? Ota yhteyttä myyntiimme ja tee vastuullinen valinta.

Lue lisää
Paino- ja tulostuspalvelut

Aito kumppanuus kannattaa

Parhaimmillaan painotöiden keskittämisestä seuraa asiakkaan ja painon aito kumppanuus. Se säästää kustannuksia, helpottaa arjen rutiineja, tehostaa toimintaa sekä pitää huolta, että aineistonhallinta ja logistiikka toimivat.

Hämeen Kirjapaino palvelee sinua kaikissa suunnittelun ja painotyön vaiheissa - printtinä ja sähköisinä ratkaisuina.

Lue lisää