Sertifikaatti on lupaus paremmasta

Hämeen Kirjapaino on huolehtinut ympäristöstä jo vuosia. Meillä on ollut muun muassa pohjoismainen ympäristömerkki (Joutsenmerkki) vuodesta 1998. Se kattaa koko painon tuotannon. Lisäksi Hämeen Kirjapaino on asettanut omaksi tavoitteekseen vähentää vuosittain ympäristökuormitustaan suhteessa tuotannon määrään.

Hämeen Kirjapaino on eurooppalaisen Two Sides -hankkeen jäsen, joka on sitoutunut kantamaan oman ympäristö- ja yhteiskuntavastuunsa. Myös yhteistyökumppanit ja asiakkaat sitoutetaan tavoitteisiin tiedottamalla ympäristöystävällisistä materiaaleista ja toimintatavoista.

Lisäksi, saimme kesällä 2012 ensimmäisenä Suomessa ClimateCalc-hiilijalanjälkisertifioinnin. Se kattaa niin arkkioffsetpainamisen, digitaalisen painamisen kuin tuotantolaitoskohtaiset jälkikäsittelyprosessit. Sertifiointi tarkastetaan vuosittain ja ensimmäisen vuoden aikana saimme leikattua omaa hiilikuormitustamme tuotettua tonnia kohti jopa 17%. Halutessasi voit painattaa kaikki painotyösi meillä hiilineutraaleina. Hiilineutraalit painotyöt erottavat yrityksesi kilpailijoista ja ympäristövastuullisuutesi huomataan kaikissa sidosryhmissä.

Kysy lisää ympäristöasioista myynnistämme.

Referenssit

Referenssit

Hanki tunnukset referenssipankkiimme ja tutustu jo tehtyihin painoratkaisuihin.

Lue lisää
Paino- ja tulostuspalvelut

Aito kumppanuus kannattaa

Parhaimmillaan painotöiden keskittämisestä seuraa asiakkaan ja painon aito kumppanuus. Se säästää kustannuksia, helpottaa arjen rutiineja, tehostaa toimintaa sekä pitää huolta, että aineistonhallinta ja logistiikka toimivat.

Hämeen Kirjapaino palvelee sinua kaikissa suunnittelun ja painotyön vaiheissa - printtinä ja sähköisinä ratkaisuina.

Lue lisää