Hämeen Kirjapaino vahvistaa palvelutarjontaansa ostamalla SP-Paino Oy:n liiketoiminnan

| 29.3.2019

Suomen menestyvimpiin painotaloihin kuuluva Hämeen Kirjapaino Oy ostaa Nurmijärvellä sijaitsevan SP-Paino Oy:n liiketoiminnan. SP-Painon 22 työntekijää liittyvät Hämeen Kirjapainon 60:n osaajan tiimiin. Kauppa astuu voimaan 1.4.2019.

Hämeen Kirjapainon ja SP-Painon tuote- ja palveluvalikoimat täydentävät toisiaan erinomaisesti

”Hämeen Kirjapaino on jo nyt useiden paino- ja digiviestintäpalvelujen edelläkävijä. Nyt tehty investointi tukee johdonmukaisesti asiakkaidemme toivetta mahdollisimman kattavista ja kilpailukykyisistä markkinointiviestinnän palveluista”, Hämeen Kirjapainon toimitusjohtaja Miika Haavisto kertoo. Investoinnin ansiosta yrityksen nykyinen tuote- ja palveluvalikoima vahvistuu merkittävästi muun muassa suurkuva- ja näkyvyystuotteiden osalta.

Hämeen Kirjapaino on jatkanut investointejaan paino- ja suoramarkkinointituotteiden ohella SmartHub-kokonaispalveluunsa. SmartHub sisältää edistyksellisiä työkaluja tilaamiseen, brändinhallintaan, aineistonvalmistukseen, varastointiin, logistiikkaan sekä digitaaliseen julkaisemiseen. Näiden avulla Hämeen Kirjapainon asiakkaalla on mahdollisuus tehostaa markkinointiviestinnän toimintojaan sekä saada aikaan tuntuvia aika- ja kustannussäästöjä.

Laajentuminen vahvistaa Hämeen Kirjapainon palvelu- ja tuotantokapasiteettia varsinkin pääkaupunkiseudulla

”Vastuullisena perheyrityksenä haluamme olla paras kumppani asiakkaillemme myös tulevaisuudessa – ja nyt entistä vahvempana varsinkin pääkaupunkiseudulla”, Haavisto kertoo. Kilpailukykyisen kokonaispalvelun lisäksi Hämeen Kirjapaino on panostanut edelläkävijänä myös painopalvelujensa ympäristövastuullisuuteen. Asiakkaat saavat Hämeen Kirjapainolta kaikki painotuotteensa 100-prosenttisesti hiilineutraalisti – ainoana kirjapainona Suomessa.

Hämeen Kirjapainon tekemä yrityskauppa ei tuo mukanaan muutoksia asiakkaiden yhteyshenkilöihin, vaan asiakkaat voivat jatkaa yhteistyötään omien yhteyshenkilöidensä kanssa tuttuun tapaan.

Lisätietoja antaa:
Miika Haavisto, toimitusjohtaja Hämeen Kirjapaino Oy, 050 553 0446 ja miika.haavisto@hameenkp.fi